Bd. Alexandru I. Cuza Nr. 44
București
Email
contact@gazderomania.ro

Imagini

3 posts

Pentru orice investitor, libertatea de a-și vinde serviciile sau produsele realizate la prețul calculat în funcție de condițiile de piață este crucială pentru menținerea și dezvoltarea afacerii. La fel, consumatorii trebuie să aibă dreptul și libertatea de a-și alege furnizorul pe care îl consideră cel mai potrivit și care le oferă cele mai bune prețuri și servicii.

Read more Drumul spre o piață sănătoasă a gazelor naturale începe cu libertatea prețurilor

Criza generată de pandemia Covid-19 arată din nou cât de sensibilă la șocuri este o economie bazată în cea mai mare parte pe consum, așa cum este cea a României. La zece ani de la ultima recesiune, economia națională va traversa din nou o furtună poate chiar mai mare decât cea din 2009, când PIB-ul s-a prăbușit cu  7,1%, de la creșterea de 8,5% înregistrată cu un an înainte. Țările europene dezvoltate pregătesc pachete de sprijin de sute de miliarde de euro pentru propriile economii, o dimensiune fără precedent în istoria postbelică, ceea ce arată amploarea tsunami-ului economic ce se va abate peste Europa.

Read more Marea Neagră poate „pompa” miliarde de euro în economia românească

După campania din 2017, unde am cunoscut oameni frumoși și puternici, atât de partea voluntarilor de la CERT cât și de partea oamenilor care locuiesc izolat în vârf de munte, am hotărât că în 2018 ne vom întoarce mai mulți, mai pregătiți, mai aproape de nevoile acestor oameni care ne întâmpină de fiecare dată, fie cu un zâmbet curat și pur sau o lacrimă nevinovată.

Read more Iarna 2018: CERT – Apuseni