Bd. Alexandru I. Cuza Nr. 44
București
Email
contact@gazderomania.ro

Politica de confidențialitate

1. Generalităţi

FEDERATIA PATRONALA DE PETROL SI GAZE (denumita in continuare FPPG), , cu cu sediul social Bucuresti, Alexandru Ioan Cuza, nr. 44, ap. 3, Cod Fiscal 4194651, IBAN RO70RNCB0082044170260001 deschis la BCR, reprezentant legal Catalin Nita în calitate de Director.

Prin Politica de confidentialitate va informam cu privire la Prelucrarea datelor personale prin intermediul site-ului, respectiv:colectarea si scopul in care folosim datele si drepturile de care beneficiati in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in temeiul Regulamentului 2019/679.

Toate modificările prezentei Politici de confidentialitatevor fi publicate pe această pagină. Aceasta vă permite să vă informați permanent despre datele pe care le colectăm și scopurile  în care utilizăm aceste date.

Prezenta Politica de confidentialitate nu se aplică site-urilor web accesibile prin hyperlinkuri din site-urile web FPPG

2. Colectarea, datelor cu caracter personal

FPPG colecteaza ,in calitate de operator, datele dumneavoastra prin urmatoarele modalitati:

-direct de la dumneavostra din formularul pe care il veti completa cu ocazia inscrierii in campanie;

-prin navigarea pe pagina noastra de internet prin intermediul, IP-ului.

Pagina de internet este disponibila pentru toti cei care doresc sa se inscrie in campania organizata de FPPG si contine rubrici pentru inscrierea unor informatii precum: numarul de telefon, email, nume si prenume, etc.

3. Scopul prelucrarii datelor

Datele sunt utilizate pentru a valida inscrierea la campanie in conformitate cu Regulamentul campaniei, iar in cazul in care sunteti castigator pentru a lua legatura cu dumneavoastra. In cazul in care veti fi declarat castigator este posibil sa va solicitam date suplimentare pentru a va putea asigura inmanarea premiului cat si pentru indeplinirea anumitor obligatii fiscale FPPG prelucreaza de asemenea date pentru asigurarea functionalitatii paginii de internet.

4. Temeiul prelucrarii datelor

Temeiul legal al prelucrarii il constituie executarea contractului si indeplinirea unor obligatii legale.

5. Transferul international de date

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene.

6. Durata stocarii datelor

Datele cu caracter personale colectate pentru scopul campaniei for fi pastrate pe toata durata desfasurarii campaniei  si ulterior pentru o  perioada 3 ani de la data validarii castigatorilor. Cu privire la datele castigatorilor pentru care Organizatorul are diferite obligatii de raportare si plata a taxelor si impozitelor, acestea vor fi pastrare pe intreaga perioada de arhivare conform regulilor financiar contabile, de minim 10 ani.

7. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi dezvaluite catre urmatorii destinatari:

- Photomedia Management - care asigura implementarea si derularea activitatilor Campaniei potrivit instructiunilor si solicitarilor date de FPPG;

-Autoritatilor - in cazul in care se impune pentru indeplinirea unor obligatii legale.

8. Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si modalitatea de exercitare a acestora

-Dreptul la rectificare:Puteti obtine de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care va privesc.

-Dreptul la restrictie in cazul in care:

-contestati corectitudinea datelor cu caracter personal;

-nu doriti sa fie sterse datele;

-datele nu mai sunt necesare in scopul initial, dar nu pot fi sterse inca din motive juridice;

-se asteapta o decizie cu privire la obiectia dumneavoastra;

-dreptul de acces-puteti solicita informatii cu privire la datele pe care le detinem despre dumneavoastra;

-dreptul la portabilitate:acolo unde este posibil, la cerere, vom transfera datele dumneavoastra catre un alt operator;

- dreptul la stergerea datelor: ne puteti solicita stergerea datelor in cazul in care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul prelucrarii cu exceptia cazului in care datele sunt neceare pentru indeplinirea unei obligatii legale care necesita prelucrarea de catre noi, pentru respectarea cerintelor legale de pastrare a datelor sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept.

  • dreptul la opozitie: cu conditia ca prelucrarea sa se bazeze pe interesele noastra legitime, caz in care nu vom mai procesa datele dumneavoastra cu caracter personal daca nu putem demonstra ca avem motive intemeiate/legitime pentru a continua efectuarea prelucrarii.

-dreptul de a depune o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 44, ap. 3 sau pe email: energaz@gazderomania.ro

Va rugam sa retineti ca:

  • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
  • Vom incerca sa raspundem solicitarii dumneavoastra in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in conditiile legii, in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.
  • Daca depunem toate eforturile si nu reusim sa va identificam, iar dumneavoastra nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a putea sa va identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.