Skip to main content

„Împreună”, „cooperare”, „stabilitate” au fost cuvintele cel mai des folosite în cadrul Galei Gaz de România – Cheia Stabilității, ce a avut loc pe data de 12.12.2022, deoarece valorile conlucrării și tenacitatea au fost elementele ce au adus laolaltă invitații  – reprezentanții industriei de petrol și gaze și oaspeți de marcă din afara sa.

A fost o ediție aniversară, care a celebrat 30 de ani de existență FPPG, dar care a marcat și o deschidere către modelele de continuitate, profesionalism și performanță din economia și societatea românească. Acestea – companii și instituții din România – au fost aduse în lumina reflectoarelor și premiate, așa cum merită din plin.

Această ediție a Galei Gaz de România a fost o întâlnire binevenită în contextul complicat al finalului de an, o ocazie de a marca proiectele de succes din 2022 și de a confirma susținerea pe care membrii domeniului nostru și-o acordă și, împreună, o oferă României, pentru stabilitatea, prosperitatea și echilibrul țării noastre.

Mai multe informații, în curând.

Galerie foto

Leave a Reply