Skip to main content

Principiul după care Alina Popa, Director financiar și membru al Directoratului OMV Petrom, se ghidează pentru a-și conduce echipa se potrivește mănușă și în cazul studenților. Asadar, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), prin intermediul platformei Gaz de România, demonstrează că îi pasă de viitoarea generație de specialiști,  facilitându-le o serie de dialoguri cu manageri de top din industria de petrol și gaze naturale.

Alina Popa a fost invitata celei de-a 4-a ediții „Beyond Generations – Learning from experience”, iar dialogul cu studenții de la ASE a fost pe atât de cald și de deschis, pe cât de intransigentă poate fi funcția de Director financiar al uneia dintre cele mai importante companii din România. Ea le-a vorbit tinerilor despre viitorul acestei industrii, dar și despre transformările prin care va trece OMV Petrom pentru a putea pune umărul la obiectivul ambițios al “Green Deal”, de a face din Europa primul continent neutru din punct de vedere climatic, până în 2050.

Și, sigur, tot în contextul “Green Deal”, printre temele de interes s-a numărat și viitorul petrolului și al gazelor naturale.

Alina Popa le-a împărtășit studenților de la Academia de Studii Economice și câteva sfaturi despre cum să își găsească locul de muncă ideal, indiferent de vârstă, de domeniu sau de gradul de experiență dobândit.

În plus, le-a împărtășit și viziunea ei în ceea ce privește succesul unei echipe unite.

Leave a Reply